Én és a csicsóka

Történet
"Mi indított el engem azon az úton, amin már 1999 óta töretlenül járok?"
Szabó Ferenc

Mindig is fontos volt számomra a családom, ezért nagyon megrendített, amikor kiderült, hogy édesapám cukorbeteg. Mivel fizikai munkát végzett, fontos volt, hogy jó és tápláló ételeket egyen. Azonban ahhoz, hogy kordában tudja tartani a vércukorszintjét, gyökeresen változtatnia kellett az étkezési szokásain. Tudtam, hogy ez nem könnyű feladat és ebben segítenem kell neki. Elkezdtem hát olyan élelmiszereket, növényeket, hatóanyagokat keresni, amik valóban segíthetnek a normál vércukorszint elérésében és fenntartásában. Így találtam rá a csicsókára, erre a nagyon régi, szinte elfeledett növényre. Minél többet kutattam utána, annál jobban éreztem, hogy ez a növény maga a „csoda” és mindennapi fogyasztása fél egészség. Tudtam, hogy megvan a megoldás. Személyes küldetésem és az általam vezetett vállalkozás célja is az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a tudatos táplálkozás fontosságára és ehhez csicsóka alapú termékeket biztosítsunk.

Azért dolgozunk, hogy az emberek megismerjék a csicsóka pozitív élettani hatásait, fogyasztása a mindennapi táplálkozás részévé váljon, ezáltal pedig egy egészségesebb generáció nőhessen fel!

Tudjon meg többet a csicsóka alapú INULINU termékcsaládról

Az INULINU termékcsalád minden tagját csicsókából készítjük, amit az egészséges életmód "csodaszereként" tartanak számon.
A csicsóka gumó támogatja az immunrendszer működését

Hozzájárul a zsíranyagcseréhez, ezen keresztül támogatja a testsúlykontrollt

Az INULINU BIO termékeink összetevői ökológiai gazdálkodásból származnak

Az alacsony glikémiás indexe miatt cukorbetegek is fogyaszthatják

Termékeink tartósítószer mentesek, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak

A tartósítást kizárólag hőkezeléssel végezzük

INULINU "Funkcionális" élelmiszereket és Étrend-kiegészítőket gyártunk és forgalmazunk, amik a csicsóka pozitív élettani hatásaira építve segítenek az egészség megőrzésében.
- A gyógyító csicsóka dr. Angeli I., dr. Barta J., dr. Molnár L. Forrás

akik már kóstolták

Olvassák el azok történetét, akik már megtapasztalták a csicsóka és az INULINU csicsóka alapú termékcsalád jótékony hatását. Osszák meg velünk Önök is sikerélményeiket és tapasztalataikat!

Hírek / újdonságok / receptek

Legfrissebb Blog bejegyzéseink a csicsókáról és az INULINU termékcsaládról.